ūüé≠Farsang

A Kov√°ts Tagint√©zm√©nyben az als√≥ tagozatos gyermekek farsangi √ľnneps√©ge 2020. febru√°r 20-√°n ker√ľlt megrendez√©sre.
M√°r kora d√©lut√°n gy√ľlekeztek a sz√ľlŇĎk, √©s hamarosan ellept√©k az iskola folyos√≥j√°t a szebbn√©l-szebb jelmezbe be√∂lt√∂z√∂tt gyerekek. A felvonul√°s elŇĎtt Laczik D√©nesn√© Erzsike (a Kov√°ts-os Gyermekek√©rt Egyes√ľlet eln√∂ke) a seg√≠tŇĎk√©sz sz√ľlŇĎkkel nagyon finom csokis √©s lekv√°ros f√°nkokkal, valamint √ľd√≠tŇĎvel lepte meg a farsangol√≥kat.
Az ev√©s-iv√°s ut√°n a tanul√≥k megmutatt√°k jelmezeiket a zsŇĪri tagjainak, akik ezen a d√©lut√°non Kiss Ferencn√© Mira n√©ni, Patk√≥n√© Jutka tan√≠t√≥ n√©ni √©s S√°nta √Āgnes gy√≥gypedag√≥gus voltak. Nem gyŇĎztek csod√°lkozni a szebbn√©l-szebb, √©s √∂tletesebbn√©l-√∂tletesebb jelmezek l√°tt√°n. Miut√°n a zsŇĪritagok v√©gig n√©zt√©k a jelmezeket, a gyerekek a tan√≠t√≥ n√©nikkel egy√ľtt birtokba vett√©k a tornatermet, √©s elkezdŇĎd√∂tt a farsangi mulats√°g. K√∂zben a zsŇĪri azon t√∂rte a fej√©t, kinek milyen jutalmat √≠t√©ljen.
A dínom-dánom után a gyerekek izgatottan várták az eredményhirdetést, ami a farsang végét is jelentette.
Mindenki elégedetten és jó hangulatban tért haza.

T√≥thn√© SzŇĪcs Judit
szervezŇĎ, als√≥s munkak√∂z√∂ss√©g vezetŇĎ

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.