KISKULCSOSI HÉT

  1. nap
    Tanítás után kezdetét vették a Kiskulcsosi hét 1. napjának programjai. Rendszergazdánkról, Kovács Endréről nagyon jól tudjuk, hogy a Rubik-kocka nagy zsonglőre. Ezt mutatta be az
    érdeklődőknek, majd a diákok is versenybe szálltak egymással. Ezután a sikítóverseny, az aszfalt rajzverseny, a Minecraft matricagyűjtés és a foci FIFA kártya csere-beréjére került sor.

A 2. nap főszereplője a hulladékgyűjtés! Minden osztály lelkesen dolgozott. Fölkeresték a jószomszédokat, ismerősöket, tőlük is elhozták a fölösleges hulladékot! Aki részt vett a gyűjtésben, az általa szerzett pénz felét visszakapja! Az I. helyezett alsós és felsős osztály 10.000 – 10.000 Ft-ot nyer!

A Kiskulcsosi hét 3. napján smink-és divatbemutatót, dekázóversenyt rendeztünk a diákoknak. A szabadban Élő társasjátéték szórakoztatta a nagyérdeműt. Köszönöm a lelkes pedagógustársaknak a segítségét!

  1. nap
    Benedek Elek, „a nagy mesemondó” születésnapjára emlékezve tartottuk meg ezen a napon a Magyar Népmese Napját. Reggeli rádiós kvíz, majd az egyes tanórákon mesenézés, rejtvényes feladatok megoldása következett. A délutánt már mindenki izgatottan várta – hatalmas plakátok készültek, hangos biztatás – hiszen a KISKULCSOS KUPA futballmérkőzései vették kezdetüket. A Kováts, Szent Pál, Kiskulcsos csapatok mérkőztek.
  2. nap

A Kiskulcsosi Hét záró napján a Magyar Diáksport Napját tartottuk. Ebben a szép napsütéses időben öröm volt egy jó nagyot nyújtózni, gimnasztikázni, majd a bemelegítés után futni, játszani a szabadban.
A jutalom sem maradhatott el. Cukorkaeső hullt az égből. Köszönjük a diákjaink egész hetes lelkesedését, a Szülők és a pedagógus társaim aktív támogatását.

Horváthné Pandur Tünde – DÖK segítő tanár