Kiskulcsosi hét

Ebben a tanévben április végén rendeztük meg iskolánkban a Kiskulcsosi hetet. Mindennap különböző rendezvényekkel vártuk az alsós és a felsős tanulókat. Voltak szabadtéri és tantermi programok.

A alsós tanulóknál aszfaltrajzversennyel és rókavadászattal kezdődött a hét, ahol gyönyörű tavaszi képek készültek és nagyon sok rókát gyűjtöttek  Vargáné Évike, Lakatosné Évike és Kiss-Andrási Erika tanító nénik vezetésével. Ugyanezen a délután a felsősök a tornateremben 4 fős csapatokat alkotva HI-HI-HI vetélkedőn vehettek részt Ferencziné Varga Ildikó tanító néni vezetésével. Jó hangulatban telt a színvonalas feladatokkal tarkított vetélkedő. A legügyesebb az LSL csapata lett.

Másnap a kicsiket Szabóné Marika és Kovácsné Katika tanító nénik hívták, várták kerékpár ügyességi versenyre. Míg a nagyok floor-ball bajnokságon vehettek részt Királyné Zsuzsika és Ábrahám Zsolt tanár úr vezényletével. Cserés Gabika informatika versenyre várta a versenyzőket.

Sajnos az időjárás nem kedvezett a Kiskulcsos Kupa megrendezéséhez, mert az eső miatt elmaradt, de nagyon szeretnénk a későbbiekben megtartani!

A harmadik napon a labdáé volt a főszerep. Az osztályok labdajátékban mérték össze tudásukat. A délután folyamán Lőkös Zoltán tanár úr kölyök atlétikai bemutatót tartott.

Az utolsó előtti napon Városi Környezeti verseny volt, ahol más iskolákból érkezett tanulók is próbára tehették tudásukat. Cserés Gabika néni és Kovácsné Katika néni sok érdekes feladattal készült e versenyre. A felsősök egy része műveltségi vetélkedőn adott számot tudásáról, míg a többiek kerékpár ügyességi versenyen vettek részt Nagy Évike és Horváthné Tündike tanár nénik közreműködésével. A Kiskulcsosi Hét hulladékgyűjtéssel zárult.

Köszönöm a vezetőség, a szülők és a kedves pedagógus kollégák segítségét a programok megvalósításában.

Veres Henrietta Katalin
Diákönkormányzat segítő-nevelő