Karácsonyi műsor a Kiskulcsosi Tagintézményben

Iskolánkban 2016. december 20-án, a téli szünet előtti utolsó tanítási napon rendeztük meg a karácsonyi ünnepségünket.

A rendezvényt iskolánk énekkara nyitotta meg, kiktől karácsonyi énekeket hallhattunk. A 2. osztályosok a december hónap eseményeit villantották fel verseikben. Hogy igazán élethű legyen, képekkel is készültek. Ezután a 3. osztályosok népmese előadása, majd a 4. osztályosok zenés produkciója következett. Az 5. osztályos tanulók pásztorjátékkal készültek ünnepségünkre, majd Márki Barbara 8. osztályos tanuló ének előadása színesítette műsorunkat. Kiss Éva Noémi 4. osztályos tanuló karácsonyi mesével kedveskedett, valamint a városi angol nyelvű mesemondó versenyen 2. helyezést elért Doma Petra Dorina 5. osztályos tanuló angolul mesélt nekünk. Ünnepi programunkat az 5. osztályos tanulók „esernyős tánca” zárta.

A gyerekek nagy örömére következett az ajándékozás. Tagintézményünkben évek óta hagyomány, hogy fenyőfával térhet haza egy-egy szerencsés tanulónk. Idén Házi Petra 4.  osztályos és Nagy István 6. osztályos tanulók örülhettek. A támogatóknak köszönhetően minden tanuló kapott karácsonyi csomagot, valamint az osztályok is átvehették karácsonyi ajándékaikat.

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves pedagógus lelkiismeretes munkáját, tanulóink produkcióját és mindenkinek, aki segítette a rendezvény megvalósulását, amellyel megajándékoztak bennünket az ünnepen.

Vargáné Molnár Éva Zsuzsánna

munkaközösség - vezető