Bemutató óra a Kováts-ban

Sokak igényét elégítette ki alsós munkaközösségünk akkor, amikor bemutató órára hívtuk az óvó néniket. December 15-én, az 1.b osztályban, Kiss Ferencné tanító néni vezetésével Játékórán vehettünk részt.

A kicsik nagy izgalommal várták az óvó nénijeiket, akik jöttek is, nagy örömünkre. Bár már nagyon a karácsony bűvöletében éltek a gyerekek, ezen az órán bemutatták vendégeinknek, hogy mennyi mindent tanultak már meg az eltelt nem egészen négy hónap alatt. Öröm volt látni, hogy mennyire örültek egy-egy feladatnak, milyen módon koncentráltak egy-egy feladatra. Természetesen ebben a tanító néni is nagyban segítette őket, hiszen elmondta, hogy a gyerekek kedvenc játékai közül válogatott, melyek valamilyen készséget, képességet fejlesztettek.

A bemutató órát rövid beszélgetés követett, melyem megosztottuk örömeinket, gondjainkat egymással.

Köszönjük az óvó nénik és kollégáink érdeklődését, valamint köszönjük az 1. b osztálynak és a tanító néninek, hogy vállalták az órát.

A tanítási órán nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek nagyon fegyelmezetten és ügyesen dolgoztak. Dicséretes, hogy mennyi, és milyen érdekes eszközt használtak, mely a tanító néni leleményességét bizonyítja.

A Kováts Mihály Tagiskola alsós munkaközössége