Kiskulcsosi Kavalkád

A kavalkád eredetileg zajos, színes, nyüzsgő tömeget jelent. 2017. április 27- én aki a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központban járt, bizony tanúja lehetett a szómagyarázat helyességének.

Az estét Futóné Szabó Margit tagintézmény- vezető asszony köszöntője nyitotta, később két talpraesett konferansziéink, Dr. Király Józsefné és Jobbágy Gergő biztosították a különböző műsorszámok közötti rugalmas átmenetet.

Színes, pörgős, minden igényt kielégítő előadásokkal készültek mind az alsó, mind a felső tagozatosok, valamint a művészeti iskola és az énekkar tanulói is. A nézőket színvonalas táncprodukciók, darabok, dalos műsorszámok kápráztatták el.   Zárásként iskolánk pedagógusai egy fergeteges country táncban mutatták meg, ha kell ők is aktív részesei tudnak lenni az estének.

Akár gyermekéért aggódó szülő, nagyszülő, logisztikai központként funkcionáló felkészítő pedagógus, vagy a műsort szolgáltató apró művészként vett részt az eseményen, Kedves Látogató, igazolhatja elnevezésünk helytállóságát. Azon az estén számos művészet felvonultatta előttünk nyüzsgő színeit, s mindegyik produkció egy-egy híd volt, mely összekötötte a kedves jelenlevőket.