Kiskulcsosi Hét

Tagintézményünkben hagyomány, hogy megrendezzük a Kiskulcsosi Hetet. Idén október elején különböző rendezvényekkel vártuk az alsós és a felsős tanulókat. Voltak szabadtéri és tantermi programok. 

Az alsós tanulóknál ki nevet a végén élő társasjátékkal és sikító versennyel kezdődött a hét. Ugyanezen a délutánon a felsősöknek Városi Labdarúgó Torna került megrendezésre, amelyet idén mind a lányok, mind a fiúk megnyertek.    

Másnap az állatok világnapja alkalmából kisállat kiállításra vártuk a gyermekeket és kis kedvenceiket. A hét közepén a kerékpár ügyességi verseny és rókavadászat várta az alsós tanulókat, míg a felsős csapatok Hi-hi-hi vetélkedőn és sikító versenyen vehettek részt.

A negyedik napon aszfaltrajzverseny, smink verseny várta a kicsiket, míg a nagyok ki nevet a végén élő társasjátékban mutatták meg ügyességüket. A Kiskulcsosi Hét zenés rendezvénnyel zárult.

Köszönöm a vezetőség, a szülők és a kedves pedagógus kollégák segítségét a programok megvalósításában. Külön köszönöm a Tesco felajánlását valamint Nagy Sándorné szülő támogatását.
                                                                                          
Veres Henrietta Katalin
Diákönkormányzatot
segítő nevelő