Kiskulcsosi Hét

Ha április, akkor Kiskulcsosi napok. Ebben a tanévben is igyekeztünk megőrizni, a már hagyományosnak mondható programjainkat.

Ez a hét a gyerekek hete. Kéréseik alapján állítjuk össze a programokat, melyeken az vesz részt, aki igazán szeretne. Ebből adódóan jó hangulatban vidáman telik el ez az időszak.

Alsós és felsős tanulóink különféle szabadidős tevékenységre jelentkezhettek: rajzverseny, ügyességi sportverseny, Activity- és műveltségi vetélkedő. Már hagyománynak számít iskolánkban, hogy a Föld Napjához igazodva, megszépítjük az iskola udvarát, és városi környezeti vetélkedőt rendezünk a 4. osztályosoknak.

A Kiskulcsos Kupa is nagy sikert aratott, és az idő is kegyes volt hozzánk, így aztán könnyű volt elhozni a kupát. A felsősök egyik legkedvesebb vetélkedője a Hi-hi-hi, az idén is meghozta a jókedvet. Most sem maradhatott el a disco, és a szülők részvételével a nyílt nap. Nagyon sok kedves, érdeklődő szülő ült be csemetéje mellé az iskolapadba, hogy megnézze, hogyan is halad gyermeke.

Egy izgalmas, színes héten vagyunk túl. Ezúton köszönjük a lelkes részvételt és a segítséget mindenkinek, aki közreműködött a hét sikeres lebonyolításában.

Mester Anikó