október 2015

Zenei Világnap

Évek óta hagyomány, hogy a Református Kistemplomban megemlékezünk a Zene Világnapjáról. Alkalmat adunk ilyenkor az énekkarnak és azoknak a diákjainknak, akik valamilyen hangszeren tanulnak, hogy bemutathassák kedves darabjaikat.

Megköszönjük a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Erkel Ferenc Tagintézménye és a Laurus Művészeti Iskola nevelőinek: Hidi János, Dr. Debreczeniné Géczi Anikó, Dudás Enikő, Plósz Csilla Margit, Zbiskó Zoltán felkészítő munkáját,valamint a Csányiné Nagy Julianna tanárnő vezetésével szereplő énekkar szolgálatát, Kovács Máté, Kovács Hanna, Kiss Réka, Barta Bianka Ivett, Sipos Karina, Csiki Patrícia, Sebők Lajos, Koppány Mária, Székelyné Szabados Annamária és Horváthné Pandur Tünde Róza hangszeres játékát.

 

Kukorica fesztivál

Október 23-i megemlékezés

Betekintő: Meghívó bemutató órára

Kiskulcsosi Hét

Tagiskolánkban évről évre hagyomány, hogy megrendezzük a Kiskulcsosi Hetet. Idén szeptember végén különböző rendezvényekkel vártuk az alsós és a felsős tanulókat. Voltak szabadtéri és tantermi programok.

Az alsós tanulóknál rendőrségi interaktív közlekedési bemutatóval kezdődött a hét. Ugyanezen a délutánon a felsősök akadályversenyen vehettek részt. Másnap a közelgő állatok világnapja alkalmából kisállat kiállításra vártuk a gyermekek kis kedvenceit. A hét közepén a Városi Labdarúgó Torna került megrendezésre.

A negyedik napon aszfaltrajzverseny, smink verseny és rókavadászat várta a kicsiket, míg a nagyok távirányítós autóversenyen mutatták meg ügyességüket. A Kiskulcsosi Hét motorkiállítás megrendezésével zárult.

Köszönöm a vezetőség, a szülők és a kedves pedagógus kollégák segítségét a programok megvalósításában. Külön köszönöm a motorosok és a rendőrség aktív részvételét, a Tesco felajánlását, valamint Nagy Sándorné segítségét.

Veres Henrietta Katalin

Diákönkormányzatot segítő nevelő